Nieuwbouw 25 duurzame woningen Veenendaal

Petenbos4
Petenbos3
Petenbos2
Petenbos1
Petenbos
๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ฃ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ผ๐˜€ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—น

In Veenendaal heeft Van Swaay Projectontwikkeling in samenwerking met deย Gemeente Veenendaalย enย Gemeente Rhenenย 27 duurzame woningen op mooie kavels, naast het Prattenburgse bos ontwikkeld. Sinds februari 2019 is dit project van start gegaan en 20 oktober 2020 is het opgeleverd.

๐—”๐—ฟ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ

De architectuur van de woningen is een eigentijdse variant van de klassieke jaren ’30-stijl en deze laatste nieuwbouw ligt aan het ‘Prattenburgse’ bos en vlakbij recreatiegebied Kwintelooyen.
Deze comfortabele woningen in het Petenbos zijn duurzaam ontwikkeld en gasloos en hebben warmtepompen en zonnepanelen. De kopers van dit project hadden dan ook een duidelijke ambitie op het gebied van duurzaam wonen. Van Swaay heeft daarom de samenwerking gezocht metย Suntech Energyย om de kopers op dit gebied ook van goed advies en vakmanschap te voorzien.

๐—œ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ด ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜!

Het Petenbos is met deze energiezuinige woningen een prachtige aanvulling op de reeds bestaande wijk geworden. Daar zijn we als Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen trots op.

Jaar :
2021
Categorie :
Projectontwikkeling