Renovatie & Onderhoud

DCIM100MEDIADJI_0095.JPG
Graslaan Arnhem
DCIM100MEDIADJI_0053.JPG
Hollandseweg Wageingen
Meidoornplatsoen Wageningen 2
Meidoornplatsoen Wageningen
Schaepmanstraat Wageningen
WUR Wageningen 2
WUR Wageningen 3
WUR Wageningen
Stationsstraat Ede
Duurzaamheid als inspiratie

Van Swaay heeft door de economische situatie geleerd om te denken in uitdagingen en kansen. Deze zien we, voor zowel ons bedrijf als voor de opdrachtgever (o.a. woningcorporaties, vereniging van eigenaren, beleggers in vastgoedfondsen), in renovatie & (groot) onderhoud. Gebouwen moeten goed onderhouden worden, anders leveren ze in op leefbaarheid, representativiteit, maar vooral aan waarde. Daarnaast speelt energiezuinigheid ook een grote rol.

Van Swaay heeft het specialisme en de capaciteit in huis om renovatie en onderhoud aan grote volumes te kunnen uitvoeren. Doordat we gebruik maken van de uitvoerende kwaliteiten die binnen ons bedrijf aanwezig zijn, zoals o.a. een timmerwerkplaats, hebben we grip op de prijs, planning en uitvoering van een project. Hierdoor kunnen we de uitvoering zo organiseren dat we zo min mogelijk overlast bezorgen, waardoor een gebouw gedeeltelijk of geheel in gebruik kan blijven.

Een staat van dienst om trots op te zijn

Van Swaay heeft in diverse samenwerkingsverbanden aantoonbaar veel projecten gerealiseerd, waarin ook energiezuinigheid centraal staat. De werken lopen uiteen van maatwerk tot grootschalige renovatieprojecten zoals appartementencomplexen en universiteitsgebouwen. Het heeft geleid tot een staat van dienst binnen de regio van Food Valley waarop we trots zijn.