Nieuwbouw klassieke villa’s Wageningen

CJ Blaauwstraat Wageningen3
CJ Blaauwstraat Wageningen
CJ Blaauwstraat Wageningen2
CJ Blaauwstraat Wageningen4
De afgelopen tijd heeft Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen de woonwensen van haar klanten vertaald naar een nieuw ’thuis’. Zo geven wij invulling aan klantgericht bouwen met de focus op kwaliteit. In de regio FoodValley zijn recentelijk door Van Swaay twee individuele, op maat gebouwde, duurzame BENG woningen opgeleverd. Dit keer aan de rand van Petenbos-Rhenen en in Wageningen.
Op het eerste oog ziet u wellicht weinig gelijkenissen tussen deze projecten. Niets is minder waar, beide projecten zijn uniek als ontwerp te noemen, en zijn voor beide families een onderneming op zich. Wij worden er blij van daarbij een rol te mogen spelen om hun ‘woondroom’ tot werkelijkheid te maken. Voor de opdrachtgevers een droom die uitkomt, voor ons dagelijks werk waarbij ook emotie komt kijken. Mooi dat wij daar een steentje aan mogen bijdragen.
Qua ontwerp twee verschillende villa’s, qua Duurzaamheid eenzelfde opgave en resultaat: een BENG woning, super duurzaam, kwalitatief duurzame bouwmaterialen, innovatief en comfortabel warmwatersysteem. Bijna 0-energiegebruik. Betaalbaar en beproefd bouwsystematiek.
Duurzaamheid heeft een steeds grotere rol in onze samenleving. Steeds meer mensen beseffen dat we zuinig en op een duurzame manier moeten omgaan met onze aarde.
Voor Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen betekent duurzaamheid verantwoord bouwen en verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst, met alle aandacht voor natuur en milieu.
Met onze opdrachtgevers zijn wij trots op het eindresultaat!
Jaar :
2021
Categorie :
Projectontwikkeling