VAN SWAAY ONDERNEEMT MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

september 10, 2022by Frits Hogewoning

VAN SWAAY ONDERNEEMT MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Van Swaay is gericht op duurzaamheid waarbij de sociale kant (people), de economische prestaties (profit) en de ecologische randvoorwaarden (planet) tegen elkaar worden afgewogen. De zogenaamde ‘triple P’-benadering. Deze balans leidt tot betere resultaten voor zowel ons bedrijf als de samenleving.

Van Swaay maakt morele keuzes in het ondernemen en gaat op een duurzame manier om met haar medewerkers, klanten en omgeving. Van Swaay focust niet alleen op de mens en haar ontwikkeling, maar ook op de samenleving als geheel en het milieu.

De afgelopen tijd heeft het bedrijf Van Swaay verschillende bijdragen geleverd waaruit blijkt dat we onze maatschappelijke verantwoording erg serieus nemen:

  • De maatschappelijke betrokkenheid van Van Swaay uit zich onder andere in sponsoring van verschillende lokale organisaties;
  • Van Swaay draagt met haar kennis bij in het duurzaam leven initiatief ‘Wageningen duurzaam’;
  • Van Swaay is aangesloten in het netwerk ‘Duurzameaanbieder.nl’ en ‘GreenHome’. Daarmee motiveren wij onze klanten om het item duurzaam ‘Bouwen en Onderhouden’ vanuit het verduurzamingsprincipe aan te jagen;
  • Van Swaay draagt zorg voor een positieve bijdrage aan de lokale economie, door voornamelijk medewerkers en leerlingen uit de regio aan te trekken, dit levert ook voordelen voor het milieu op;
  • Bij Van Swaay dragen we MVO uit richting klanten/opdrachtgevers, vakgenoten en leveranciers.

Bij Van Swaay is maatschappelijke verantwoordelijkheid een vanzelfsprekendheid. Daar zijn we erg trots op en we hopen in de toekomst ons mooie bouwbedrijf, als MVO, nog meer op de kaart te kunnen zetten!