Bouw ‘Liberty’ Veenendaal uit de startblokken!

oktober 10, 2022by Frits Hogewoning

Bouw ‘Liberty’ Veenendaal uit de startblokken!

Met de ontwikkeling van de voormalige Speksnijder modewinkel heeft Ingenious living als ontwikkelaar, aan de rand van het centrum van Veenendaal, een prachtig woongebouw met 54 betaalbare en duurzame huurwoningen ontwikkeld.

Het te ontwikkelen appartementencomplex op de hoek van de Prins Bernhardlaan en de Bevrijdingslaan in Veenendaal speelt ook in op de toenemende vraag naar huisvesting voor eenpersoonshuishoudens voor jong en oud en zorggeschikte- en levensloopbestendige woonruimte. Daarnaast zal het complex duurzaam en natuur inclusief gerealiseerd worden. Het appartementencomplex zal bestaan uit 54 nieuwbouwappartementen.

Bouwbedrijf van Swaay zal het ontwikkelde bouwplan voor een particuliere belegger realiseren. “Een prachtig en duurzaam gebouw op een uitdagende bouwlocatie voor een goede opdrachtgever. Dat daar straks nieuwe bewoners een nieuw “Thuis” mogen hebben, dat is waar wij als Van Swaay én onze medewerkers trots op zijn”.

Het streven is om medio 2023 een stijlvol appartementencomplex op te leveren en zo een mooie bijdrage te leveren aan de woningvoorraad in Veenendaal.