‘Start’ bouw Gerard Doustraat Veenendaal

juli 22, 2022by Frits Hogewoning
‘Start’ bouw Gerard Doustraat Veenendaal
Op donderdag 23 juni heeft Van Swaay een ‘Start Bouw’ gevierd van het Plan ‘Gerard Doustraat’ in Veenendaal. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de toekomstige bewoners de bouw bezoeken en op een informele manier met elkaar kennis maken en vragen stellen aan de medewerkers van Van Swaay. Dit plan is ontwikkeld door Clou Beheer BV en het ontwerp is van Van Leeuwen Architecten. Deze charmante duurzame woningen onderscheiden zich door de jaren dertig-stijl, geheel in lijn met de woningen in de rest van deze gemoedelijke straat. De woningen worden volgens BENG-norm gebouwd en zijn dus bijna energieneutraal door gebruik van zonnepanelen, HR++ glas en een warmtepomp. Duurzaam bouwen, hoge kwaliteit en comfort van nu met de uitstraling van vroeger door stijlvolle en sierlijke elementen. Weer een prachtig duurzaam project waar Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen sterk in is en waar de toekomstige bewoners jaren van kunnen genieten!