‘Bouwvak’ bij Van Swaay

juli 27, 2022by Frits Hogewoning
‘Bouwvak’ bij Van Swaay
Donderdag 21 juli werd er bij Van Swaay aan het einde van de middag de ‘Bouwvak’ ingeluid.
Tijdens de van oudsher jaarlijkse BBQ voor de zomervakantie, worden de jubilarissen in het zonnetje gezet. Als de zon schijnt letterlijk, maar altijd met een toespraak, cadeau en bloemen.
Zo is dit jaar onze trouwe metselaar Joke van Ingen ‘weer’ 12,5 jaar in dienst! U leest het goed
‘weer’, dit is de 2e keer voor Joke. Nadat hij een periode elders heeft gewerkt is hij 12,5 jaar geleden weer teruggekeerd bij de Van Swaay familie. Van Swaay groen zit bij sommigen in hart en nieren! Zo zijn er meerdere medewerkers binnen Van Swaay die na verloop van tijd weer binnen ons team zijn komen werken. En eigenlijk is dat ook niet zo heel verwonderlijk als er veel aandacht is voor ontwikkeling van medewerkers. Duurzaam inzetbaarheid heeft Van Swaay hoogt in ’t vaandel.

Onze Bouwvak is begonnen, een tijd om te ontspannen en frisse energie op te doen om straks na de vakantie weer voor de 100% klaar te staan voor onze klanten. Een team Van Swaay blijft wel bereikbaar in de bouwvak en staat voor u klaar in geval van calamiteiten of spoed werkzaamheden.
Zo zijn de medewerkers van Van Swaay!