Appartementencomplex Liberty Veenendaal BV

juli 19, 2022by Frits Hogewoning

Bouwbedrijf Van Swaay bouwt in Veenendaal het innovatieve en duurzame nieuwe appartementencomplex van opdrachtgever Liberty Veenendaal B.V. In augustus 2022 gaat de eerste paal de grond in op het terrein aan de hoek van de Prins Bernhardlaan en de Bevrijdingslaan  in Veenendaal.

Liberty is een ontwikkeling van Ingenious Living BV en recent overgedragen aan een particuliere belegger die Liberty toevoegt aan haar woningportefeuille.
Het vernieuwende ontwerp van het gebouw werd gemaakt door MIES architecten uit Ede.

Met dit nieuwe appartementencomplex dat geschikt is voor starters als senioren voegt Veenendaal 54 2 kamer levensloopbestendige woningen toe aan haar woningvoorraad. Het is mooi dat Van Swaay dit mooie project samen met regionale ondernemers kan realiseren.

Van Swaay heeft al vele jaren ervaring met het bouwen van uitdagende bouwprojecten. Zowel traditionele, duurzame als innovatieve bouwwerken staan op onze referentielijst. Mooi om te zien dat Liberty Veenendaal voor regionale ondernemingen kiest en Van Swaay inzet bij de realisatie van haar duurzame ambities. Onze referenties en onze wijze van samenwerken die zich kenmerkt door persoonlijke aanpak en korte lijnen om tot een duurzaam resultaat te komen heeft ook hier geleid tot de basis van deze opdracht.