Feestelijke opening Gezondheidscentrum Veldhuizen

juli 15, 2022by Frits Hogewoning
Feestelijke opening Gezondheidscentrum Veldhuizen
Zaterdag 18 juni is het nieuwe Gezondheidscentrum Veldhuizen in Ede officieel en feestelijk geopend. De eerste schetsen maakte AAArchitecten al in 2007 en Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen realiseerde dit prachtige duurzame gezondheidscentrum in samenwerking met de gemeente Ede en de betrokken zorgverleners. De zorgverleners zijn in hun nopjes met hun nieuwe duurzame praktijkruimte in het centrum en ook voor de bezoeker is het goed toegankelijk en overzichtelijk ingericht.

Door de herontwikkeling van het bestaande gezondheidscentrum, wat een nieuwe bestemming heeft gekregen en het bestaande winkelcentrum nieuw elan geeft. Is er een doorbraak gerealiseerd tussen winkelcentrum Bellestein en het nieuwe gezondheidscentrum, waardoor er een logische route tussen nieuwbouw en bestaande winkelcentrum is ontstaan. Met het duurzaam vergroenen van het openbaar gebied, ontstaat een aantrekkelijk gebied, gericht op de voetganger en fietser.
De officiële opening is verricht door René Verhulst Burgemeester van de Gemeente Ede en Martin Haverkort (voormalig voorzitter Stichting Gezondheidscentrum Veldhuizen).
Onder een stralende zon en het genot van een hapje en een drankje werd er genoten en nagepraat over het tot stand komen en realiseren van dit mooie project in de wijk Bellestein in Ede.
Weer een prachtig project waar Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen trots op is!