Energie neutrale woning

Klantgericht bouwen
BOUWBEDRIJF VAN SWAAY LEVERT DUURZAAM ONTWORPEN VILLA OP
De afgelopen tijd heeft Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen de woonwensen van haar klanten vertaald naar een nieuw ’thuis’. Zo geven wij invulling aan klantgericht bouwen met de focus op kwaliteit. In de regio FoodValley is recentelijk door Van Swaay een op maat gebouwd, duurzame BENG woning opgeleverd. Dit keer in Wageningen.
Dit project in Wageningen is uniek als ontwerp te noemen, en is voor opdrachtgever een onderneming op zich. Wij worden er blij van daarbij een rol te mogen spelen om hun ‘woondroom’ tot werkelijkheid te maken. Voor de opdrachtgever een droom die uitkomt, voor ons dagelijks werk waarbij ook emotie komt kijken. Mooi dat wij daar een steentje aan mogen bijdragen.
Qua ontwerp een villa naar de wensen van de klant, met als resultaat: een BENG woning, super duurzaam, kwalitatief duurzame bouwmaterialen, innovatief en comfortabel warmwatersysteem. Bijna 0-energiegebruik. Betaalbaar en beproefd bouwsystematiek.

Duurzaamheid heeft een steeds grotere rol in onze samenleving. Steeds meer mensen beseffen dat we zuinig en op een duurzame manier moeten omgaan met onze aarde.
Voor Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen betekent duurzaamheid verantwoord bouwen en verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst, met alle aandacht voor natuur en milieu.
Met onze opdrachtgevers zijn wij trots op het eindresultaat en ons team wenst daarom deze
familie veel woonplezier in hun nieuwe energiezuinige ‘droom’ woning!