Van Swaay bouwt aan relaties

Van Swaay bouwt aan relaties!
Door Covid hebben we lang afstand moeten houden. En dit maakte het delen van lief en leed een stuk lastiger. We waren daarom blij om weer als vanouds een personeelsfeest te kunnen houden, waarbij ook de partners aanwezig waren. Iedereen kon elkaar weer ontmoeten en gezellig bijpraten. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de nieuwtjes van de afgelopen twee jaar uitgewisseld. Ook werden er spelletjes gedaan waarbij sommigen bloedfanatiek wilden winnen.
De uiteindelijke winnaars waren we allemaal. Want wat is er nou leuker dan elkaar onder deze omstandigheden persoonlijk te ontmoeten en beter te leren kennen. Dit verbetert de persoonlijke en de werkrelatie. Je gaat met meer plezier naar je werk.

Van Swaay, als duurzame werkgever, investeert naast personeelsuitjes ook veel in opleiding voor haar personeel, om op deze manier het personeel duurzaam en vitaal inzetbaar te houden en om de kwaliteit voor in de toekomst te waarborgen. Want op en met vitale en blije vakmensen kan Van Swaay bouwen!