Mol Bouwspecialisten

april 20, 2022by Frits Hogewoning

Mol Bouwspecialisten maakt sinds 2020 onderdeel uit van Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen uit Wageningen.

Daarmee kan Mol Bouwspecialisten bogen op de andere bouwdisciplines zoals nieuwbouw, timmerfabriek etc.

Mol Bouwspecialisten is gevestigd in Rhenen en werkt met een eigen team van medewerkers aan uw pand. Mol Bouwspecialisten is gespecialiseerd in het doen van dagelijks-, mutatie-, meerjarenonderhoud aan woningen en appartementengebouwen.

Ook 24/7 servicewerkzaamheden én het oplossen van (bouwkundige) storingen hoort tot de werkzaamheden van Mol Bouwspecialisten.

Mol Bouwspecialisten verhoogt het comfort en het onderhoud van woningen en uw vastgoed. Onze timmermannen, tegelzetters schilders, glaszetters en bouwspecialisten bieden een compleet onderhoud- en leveringspakket op het gebied van deuren, kozijnen, keukens, badkamers, verbouwingen, en dakkapellen.

Voor alle werkzaamheden op dit gebied heeft u slechts één aanspreekpunt want het gemak van de klant staat bij ons voorop.

Vervolgens zorgen wij dat voor ieder werk de juiste specialist tot uw beschikking staat want kwaliteit is ons handelsmerk.

En we werken niet alleen met moderne materialen en technieken maar ook netjes en verzorgd want klantvriendelijkheid is bij ons vanzelfsprekend.