Transformatie

maart 7, 2022by Frits Hogewoning
Transformatie
Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen heeft ‘duurzaamheid’ hoog op de agenda staan!
Regelmatig zijn wij actief met transformatie van diverse bestaande gebouwen. Zowel in eigen ontwikkeling als in opdracht voor externe opdrachtgevers. Op dit moment zijn wij bezig met transformatie van een gezondheidscentrum naar een gebouw met commerciële functie en commerciële mondzorg in Ede.
Eerder hebben we in Bennekom een gymzaal getransformeerd naar een brandweerpost.
In Wageningen heeft Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen een hotel en kantoorcomplex getransformeerd naar een wooncomplex met ca. 130 studio’s en appartementen.
Ook is er in dezelfde plaats een winkelplint getransformeerd naar woningen.
Deze mooie projecten hebben allemaal gemeen dat met transformatie door Van Swaay een goed antwoord gegeven wordt op circulair bouwen en duurzaamheid, waarbij duurzaamheid centraal staat, ook als het gaat om onderhoud, renovatie of een verbouwing. Van Swaay is niet voor niets FSC® en KOMO gecertificeerd, met aandacht voor natuur en milieu. Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen óók voor transformatie!