Van Swaay Houtskeletbouw

mei 14, 2021by vanswaay

Van Swaay ontwikkelen en bouwen is een veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in verschillende disciplines. Projectontwikkeling, Bouwbedrijf, Timmerfabriek en ๐—›๐—ผ๐˜‚๐˜๐˜€๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„ (๐—›๐—ฆ๐—•).

Binnen de verschillende disciplines staan de pijlers van de organisatie centraal, namelijk duurzaam en verantwoord ondernemen. Wij werken daarom met FSCยฎ en KOMO gecertificeerde materialen.

In onze eigen Timmerfabriek produceren wij duurzame houtskeletbouw uitgebreid met prefab-dakkapellen, wanden en betimmering. Dit doen wij voor zowel gerenommeerde collega-ondernemingen als voor projecten van Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen.

Houtskeletbouwย heeft als voordeel dat het vanย ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ en ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐˜†๐—ฐ๐—น๐—ฒ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟย basismateriaal wordt gemaakt. Hout is verder een relatief licht bouwmateriaal, dit vereenvoudigt vervoer, verwerking en toepassing, en draagt daardoor bij aan CO2-neutraal ondernemen. De discipline Houtskeletbouw valt hierdoor goed binnen ons beeld van duurzaam en verantwoord ondernemen.

Benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van houtskeletbouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op