Hybride verreiker met bijna nul CO2 uitstoot!

Deze week heeft Bouwbedrijf Van Swaay haar materieel uitgebreid met de super complete Manitou MRT 2470 Privilege Plus. Dit is een van de eerste hybride modellen en bevat bijna nul uitstoot aan CO2. Met de Bi-Energy Hybride elektrische aandrijving kan deze verreiker op de bouwplaats volledig emissieloos, en geluidsarm draaien. Hiermee is zowel de overlast van uitlaatgassen als het geluid verleden tijd, vooral binnen de gebouwde omgeving is dat van belang. Naast de keuze voor maar liefst 9000 kg aan hefvermogen valt de aanschaf volledig binnen de focus van Van Swaay. Namelijk: Duurzaam ondernemen, met alle aandacht voor de omgeving, natuur en milieu, voor nu en in de toekomst!
π€π¦π›π’π­π’πžπ¬
Met de aanschaf van de nieuwe Manitou MRT 2470 maken we als Bouw en Projectontwikkelings- bedrijf een mooie stap richting het verduurzamen van ons wagenpark Γ©n streven wij onze ambities na. Het creΓ«ren van een nieuwe woon- en werkomgeving brengt namelijk ook verantwoordelijkheden met zich mee.
Benieuwd hoe de nieuwe Manitou er van dichtbij uit ziet? Vanaf februari wordt hij ingezet voor uiteenlopende projecten in de FoodVally! #duurzaambouwen