Bouwen voor en aan onderwijsinstellingen

mei 27, 2021by vanswaay

Van Swaay ontwikkelen en bouwen is nauw betrokken bij verschillende werkzaamheden voor onderwijsinstellingen in de regio. Denk hierbij aan het uitbreiden, verbouwen en onderhouden van school- en onderwijsgebouwen van basisschool tot universiteit. In de regio FoodValley werken wij doorlopend aan basisscholen van PPO de Link en gebouwen van de Wageningen Universiteit. Maar ook in de gemeente Arnhem en Over Betuwe zijn en worden diverse scholen door ons verbouwd of uitgebreid, waarbij een goede voortgang van het onderwijssysteem centraal staat.

Op de werkvloer wordt onderwijs ook actief gestimuleerd door Van Swaay, zodat medewerkers duurzaam inzetbaar blijven en de kwaliteit van het werk gewaarborgd blijft.

π—π—²π˜‚π—΄π—± π—Άπ—»π˜€π—½π—Άπ—Ώπ—²π—Ώπ—²π—»
Wij zijn een erkend leerbedrijf voor toekomstige vakmensen en dragen maatschappelijk ons steentje bij binnen onze gemeenschap om mensen warm te laten lopen voor technische opleidingen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de informatie- en inspiratiedagen waarbij wij langs scholen gaan om de passie voor ons vak te delen met scholieren en als β€˜vriend’ het faciliteren vanΒ TechnoDiscovery, het leer- en ontdekcentrum in Ede.