6 luxe stadsvilla’s CPO Arnhem

015A3622
015A3640
015A3620
015A3638

6 luxe stadsvilla’s in Arnhem ontwikkeld via CPO project

Van Swaay heeft 6 luxe stadsvilla’s aan de Rosendaalseweg Arnhem via een  CPO project gerealiseerd. CPO is een ontwikkelvorm waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn voor hun eigen nieuwbouwproject. Zo zijn er ook drie initiatiefnemers gestart met het vormgeven van hun woonwensen aan de Rosendaalseweg in Arnhem. De bewoners hebben samen met een door hun gekozen architect een 6-tal woningen ontworpen.

CPO project met lange aanlooptijd

Het was een CPO project met een lange aanlooptijd. De individuele kopers hebben ruim de tijd genomen om zelf alle beslissingen te kunnen nemen om daarmee hun woondroom te kunnen realiseren. De  individuele stadsvilla’s zijn gebouwd op een zogenoemd CPO initiatief. Waarbij de eerste drie initiatiefnemers gezamenlijk met een door hen gekozen architect de woningen ontworpen hebben. De prachtig gelegen percelen zijn door de gemeente Arnhem aan de initiatiefnemers verkocht.  Hierna is er een samenwerking is ontstaan met Van Swaay ontstaan.

Aantrekken particuliere aantrekken

Vanuit deze samenwerking zijn er particuliere kopers aangetrokken voor de overige drie woningen. De zes CPO-eigenaren hebben samen met Van Swaay de gasloze woningen verder uitgewerkt en vervolgens gebouwd.

Realisatie individuele woonwensen door bouwen in CPO verband

Samen met Van Swaay zijn er voor de overige drie woningen particuliere kopers gevonden. De zes eigenaren hebben samen met Van Swaay de woningen verder uitgewerkt en tenslotte gebouwd. Iedere eigenaar heeft met dit mooie initiatief haar eigen individuele woonwensen kunnen realiseren. Stuk voor stuk prachtige stadsvilla’s op een unieke plek. De villa’s zijn intussen aan de trotse bewoners overgedragen.

Hoge kwaliteitsnorm

Kort samengevat is dit CPO project een buiten standaard bouwproject waar een hoge kwaliteitsnorm voor BENG en duurzaam-bouwen toegepast is. Geweldig leuk om samen met CPO opdrachtgevers te doen. Keer op keer een uitdaging om binnen de gestelde eisen zoals budget, BENG eisen, tijdspad een tevreden opdrachtgever te houden.

Jaar :
2021