Elias Beekman Kazerne

Elias 15 def
Afbeelding1
Prent Voormalige Elias Beeckman Kazerne t
Afbeelding1

De voormalige kazernegebouwen van de landmacht zijn gebouwd eind jaren ’30 en jaren ’40 van de vorige eeuw. Inmiddels wordt het volledige kazerneterrein ingericht als nieuw woongebied.

Van Swaay verkoopt en transformeert het monumentale gebouw 5 tot acht duurzame stadswoningen, waarbij enkele van de originele cellen worden behouden als handige bergingen voor de toekomstige bewoners.

Gebouw 8 wordt getransformeerd tot een sfeervolle horecalocatie, een ideale ontmoetingsplek voor buurtbewoners, wandelaars, fietsers en andere bezoekers die genieten van de prachtige natuur van De Veluwe. Van Swaay zorgt ervoor dat dit pand duurzaam wordt opgeknapt en in zijn oude glorie wordt hersteld, waardoor een harmonieuze mix van historie en hedendaagse stijl ontstaat. Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen zet zich in voor projecten die niet alleen het verleden eren maar ook een duurzame toekomst omarmen, met oog voor detail en kwaliteit.


update:

Verkoopevent is op maandag 24 juni om 17:00 uur op locatie Elias Beeckmanlaan 31 te Ede

Hierbij zijn de makelaars van Ditters Makelaars en de projectontwikkelaar van Van Swaay Ontwikkelen & Bouwen aanwezig om vragen te beantwoorden of om verdere toelichting te geven.

Graag tot ziens op maandag 24 juni!

Jaar :
2021