“Kroon” op het werk van Van Swaay!

Dinsdag 28 mei heeft MARIN, opdrachtgever van Van Swaay, op een ludieke en feestelijke manier het door Van Swaay gerealiseerde hal Seven Oceans Simulator centre gepresenteerd.
De officiële opening werd gedaan door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander met een wervelende digitale show, waarna een rondleiding door het pand volgde. Het is mooi om te ervaren wat het met ons Van Swaay doet dat de Koning een project van ons komt bezoeken én openen. Hulde aan MARIN voor de Top organisatie van dit evenement.
Van Swaay is dankbaar voor het vertrouwen dat het heeft gekregen van het MARIN en trots op het resultaat dat wij met onze medewerkers hebben mogen bouwen. Een bijzonder project dat uniek is in de wereld, het zet Wageningen, MARIN, maar ook zeker Van Swaay op de kaart!
Zo blijkt maar weer, Van Swaay is niet te klein voor het grote werk, maar ook niet te groot voor het kleine. Zulke unieke projecten komen in onze regio zelden voor en daarom zijn wij ook trots op alle andere werken die wij naar tevredenheid van onze opdrachtgevers hebben gerealiseerd. Dat is het geen waar Van Swaay voor staat: no-nonsense, onderscheidend oplossingsgericht, familiair / omzien naar stakeholders en professioneel.
Klik hier op de link voor een impressie van de opening.
Kortom: ‘Samen (verder) met Van Swaay’