Van Swaay verduurzaamt Valetonflat Utrecht

De bewoners van de Valetonflat  Tuindorp Oost in Utrecht hadden de ambitie om hun woningen te verduurzamen.  GvK Bouwmanagement is gevonden als geschikte partij om de plannen vorm te geven.  GvK Bouwmanagement en Van Swaay hebben door een goede jarenlange samenwerking al verschillende verduurzamingsprojecten naar tevredenheid gerealiseerd en zo is ook de samenwerking voor dit verduurzamingsproject tussen Bouwbedrijf Van Swaay en GvK Bouwmanagement tot stand gekomen.

Inmiddels hebben er verschillende aanpassingen plaatsgevonden, zoals puien isoleren en oude stalen kozijnen vervangen door kunststof kozijnen met HR+++glas met roosters. De werkzaamheden zijn gerealiseerd met behulp van onze Bi-Energy Hybride elektrische aangedreven verreiker.

Door vakmanschap en betrokkenheid van onze medewerkers is het allemaal op tijd gerealiseerd, zodat de bewoners nu kunnen genieten van een verduurzaamde en energiezuinige woning, waardoor het woongenot aanzienlijk is verhoogd.