Een goed begin is het halve werk!

maart 1, 2024by Frits Hogewoning

Het begin van het jaar 2024 heeft ons al een veelbelovende blik in de toekomst gegund: de eerste contouren van de 7 nieuwbouwwoningen in project Blauwendraadweide zijn al goed zichtbaar en vormen een voorproefje van wat komen gaat!

Ondanks een grillige start met veel regen en wat sneeuw is Bouwbedrijf Van Swaay in januari vol enthousiasme van start gegaan met de bouw van onze 7 stoere woningen in project Blauwendraadweide te Rhenen.

Na het verrichten van het nodige grondwerk, is de bouw nu in volle gang. Zowel de fundering als de begane grondvloeren zijn gelegd.

Waarin Van Swaay zich onderscheidt is het gebruik van prefab meterkasten. Deze innovatieve methode zorgt ervoor dat er geen bouwaansluiting nodig is, dat de nutsvoorzieningen in een vroeg stadium worden ingepland en dat er op een duurzame manier energie kan worden benut zodra de zonnepanelen zijn geplaatst.  Hiermee is de start voor de verdere bouw gegeven.

Kortom…we kunnen gerust zeggen dat de vaart erin zit en dat de woningen vakkundig en netjes gebouwd worden. We kijken hoopvol uit naar een voorspoedige bouwperiode, zodat we onze kopers snel gelukkig kunnen maken met hun droomwoning!