Voormalig WUR Aula – Vrijheidskwartier Wageningen

februari 9, 2024by Frits Hogewoning
Van Swaay Projectontwikkeling en Boei zijn sinds 2022 verbonden aan locatie ‘De Aula’, het nieuwe ‘Vrijheidskwartier’ in Wageningen.
Op dit moment is Bouwbedrijf van Swaay in opdracht van Visum Mundi BV de monumentale ‘Aula’ aan het renoveren en uitbreiden tot een nieuwe functie.
Op een duurzame manier wordt dit historische pand verbouwd tot een prachtig filmtheater met horeca gelegenheid en in de voormalige bibliotheek zullen appartementen worden gerealiseerd. Voor Bouwbedrijf van Swaay een mooi project, maar dat is voor Van Swaay niet vreemd.
Door de vele jaren ervaring met verbouw en renovaties van monumenten en daarbij de nieuwbouw in de stad Wageningen en met een eigen timmerfabriek, zal Van Swaay dit project weer tot een succes weten te realiseren. Niet alleen met succes in uitvoering, maar ook met het oog op monumenten, natuur en milieu.
Zo wil Van Swaay bijdragen aan een mooi en nieuw stukje historisch Wageningen. Dit kan Van Swaay niet alleen, maar doen wij samen!
Samen met alle projectpartners; BOEi, Visum Mundi, Herenstraattheater, Hotel de Wereld, V-fonds, provincie Gelderland en gemeente Wageningen