Van Swaay ‘energietransitie’

november 30, 2023by Frits Hogewoning

Door het vervangen van de kozijnen in het appartementencomplex in Utrecht, draagt van Swaay bij aan een meer duurzame en emissie loze oplossing. Dit helpt de energie-efficiëntie van de gebouwen te verbeteren en zorgt voor een betere isolatie, waardoor energie en kosten worden bespaard en het comfort van de bewoners wordt verhoogd. Ook wordt hiermee een bijdrage wordt geleverd aan een beter milieu.

De bestaande houten kozijnen worden vervangen door duurzame kunststof kozijnen inclusief HR3+ beglazing! De kunststof kozijnen worden, met behulp van Van Swaay Bi-Energy Hybride elektrische aangedreven verreiker, op de bouwplaats aangebracht. De werkzaamheden vinden plaats in bewoonde situatie met beperkte overlast voor de bewoners. Het project verloopt volgens planning en naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, GvK Bouwmanagement, en de bewoners.

Duurzaamheid, met alle aandacht voor natuur en milieu, voor nu en in de toekomst; dat is onze ambitie en daarop hebben we ons beleid gericht. Optimale logistieke planning, oog voor duurzame detailleringen en materiaalgebruik spelen hierin een rol.