Project Cunerahof Rhenen

september 16, 2021by vanswaay

Van Swaay Ontwikkelen en Bouwen is gestart met de bouw van 11 woningen in het historische centrum van Rhenen. Het project met de naam ‘Cunerahof’ wordt gerealiseerd in opdracht van Dijkveen Projecten.

Het project is volledig ontworpen door Synargio architecten en is gelegen aan de Hofstraat en Servetstraat in Rhenen. Synargio heeft het ontwerp goed uitgedacht en er voor gezorgd dat het project perfect aansluit bij het stadse karakter van de omliggende woningen, maar wel met hedendaagse voorzieningen.

Duurzaamheid zal ook tijdens deze bouw een belangrijk thema zijn. Zo worden alle 11 de woning klaar gemaakt voor de toekomst en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Al met al een prachtig project in het mooie Rhenen, waarbij duurzaamheid en woonplezier voorop staat.