Kent u hem nog, onze Peter?

april 7, 2023by Frits Hogewoning

Onze allround vakman, die het fijn vindt om met bouwmaterialen te werken en veel plezier heeft in z’n werk?

Peter zoekt nog steeds een vervanger……  iemand die graag met een ingerichte bedrijfsbus van Van Swaay naar een onderhoudsklus gaat.  Iemand die zich betrokken voelt bij het bedrijf en zich voor de volle 100% inzet om mooi en goed werk te maken en aan het einde van de dag naar huis gaat met een goed gevoel en een tevreden klant achter laat.

Dit doe je niet alleen voor een goed gevoel, maar ook voor een goed salaris en kun je rekenen op een goede CAO de  ‘Bouw-CAO’.  Bovendien krijg je bij Van Swaay de kans om je te (blijven) ontwikkelen!

 

Denk je dit is iets voor mij?

Bel dan naar  0317-425025  (tussen 08:00-17:00 uur)  of mail:   werkenbij@vanswaay.com

 

Trouwens … heb je al een hele leuke baan, maar ken je iemand die nog op zoek is naar een nieuwe uitdaging?  Stuur dan dit bericht door 😉

 

Welkom!

 

 

#duurzaaminzetbaar #vacature