Van Swaay erkend leerbedrijf

februari 16, 2023by Frits Hogewoning
‘Regeren is vooruitzien’.
Van Swaay is al jaren een erkend leerbedrijf om jongeren klaar te stomen voor een mooi beroep
in de bouw. Er is binnen de organisatie veel aandacht voor opleiding en duurzaame inzetbaarheid van medewerkers. Zo hebben veel vaklieden binnen Van Swaay een leermeester traject gevolgd, zodat jongeren een kans krijgen om leren en werken te combineren.
Gezien de krapte op de arbeidsmarkt en de interesse voor techniek en bouw is dit geen sinecure.
Daarom werkt Van Swaay nauw samen met ReVaBo en steekt de organisatie tijd en energie in het geven van informatie- en inspiratiedagen op scholen. Bovendien is Van Swaay maatschappelijk betrokken bij het stimuleren van technische opleidingen en is Van Swaay ‘vriend’ van TechnoDiscovery’.
Door de maatschappelijke betrokkenheid en investeren in duurzaam inzetbare medewerkers werkt Van Swaay aan de toekomst van haar onderneming, maar ook zeker aan de Bouwsector in z’n algemeenheid.